Logo De-mouge.com

Informatie over BDSM

Over BDSM

BDSM is de afkorting voor bondage, discipline (of overheersing), sadisme (of onderwerping), masochisme. Het is de seksuele activiteit waarbij bijvoorbeeld een partner wordt vastgebonden, spelletjes waarbij de ene partner de andere beheerst, of het geven en ontvangen van pijn voor genot.

Activiteiten in BDSM worden vaak gekenmerkt door het aannemen van rollen door de deelnemers die machtsongelijkheid inhouden.

Meer BDSM voorbeelden

BDSM omvat een breed scala aan praktijken en rollenspellen waarbij de termen Sub en Dom vaak gebruikt worden om onderdanig en dominant te betekenen. Ik las dat in de BDSM gemeenschap “intense sensatie” een eufemisme is voor pijn.

Wees je bewust dat er een groot verschil is tussen consensuele BDSM praktijken en misbruik.

Wat is BDSM?

BDSM is een acroniem (afkorting) voor een verscheidenheid aan seksuele praktijken waarbij bondage, dominantie en onderwerping/sadomasochisme een rol spelen. De praktijk houdt meestal in dat partners specifieke rollen aannemen waarbij de ene partner dominant is en de andere onderdanig.

Deze praktijken kunnen dingen inhouden als het naspelen van specifieke scènes of pijnspel. Hoewel het vaak als afwijkend of taboe wordt afgeschilderd, heeft onderzoek aangetoond dat het een heel gewone fantasie en praktijk is voor veel individuen en paren.

Meer uitleg kan je vinden op:

 

B – Bondage

D – Dominantie

S – Sadisme

M – Masochisme

BDSM bij De-mouge.com
Bestel voor 12:00 uur 's middags en je bestelling wordt de volgende dag geleverd.

Onze nieuwsbrief

Wil je als eerste worden geïnformeerd over een nieuw informatief of opwindend artikel en alle BDSM events ontvangen in je mailbox?

Wij versturen geen spam!