Logo De-mouge.com

Een beginnersgids voor BDSM en Dom/Sub

Veel mensen die nieuwsgierig zijn naar kink willen weten wat de snelste manier is om te beginnen. Als je nog maar een beginner bent met BDSM, kan het erg frustrerend zijn om uit te proberen te vinden wat een Dominant of onderdanige nu precies inhoudt. Als je niet op de juiste manier begint, ga je een hoop tijd en moeite verspillen terwijl je probeert een Dom/sub levensstijl te creëren. Maar dominantie en onderdanigheid is slechts één aspect van BDSM.  Wat is de beste manier om snel te beginnen het allemaal in praktijk te brengen? Deze gids behandelt alles wat je moet weten.

Veel plezier!

B – Bondage

Bondage is een van de fundamentele aspecten van een Dominant/submissieve relatie. Voor sommigen kan het lijken op een kinky “fetisj”, maar echte seksuele bevrediging komt van bondage. Het genot komt voort uit het kwetsbaar maken van de vastgebonden persoon voor een verscheidenheid aan handelingen, waaronder seksuele.

D – Discipline

Veel Dominant/Submissive relaties kennen discipline en straffen. Immers, geen enkele sub is perfect. Correctie kan van tijd tot tijd nodig zijn wanneer ze de regels overtreden.  Doms moeten echter weten hoe ze effectief moeten straffen, omdat subjes zich verwaarloosd kunnen voelen als het niet op de juiste manier wordt gedaan.

D – Dominantie (Dom)

In de BDSM-wereld is “Dominant” een woord dat veel in de mond genomen wordt.  Een Dom zijn kan erg aantrekkelijk lijken. De meesten zijn mannen die dominanter willen zijn in bed, maar ook in hun relaties, en zelfs in het leven in het algemeen. Maar helaas zijn er veel nep-doms die geen onderwerping waardig zijn. Zorg er daarom voor dat je weet wat het echt betekent om een echte Dom te zijn.

S – Submission (Sub)

Het dienen van een Dom is een zeer bevredigende levensstijl. Echter, veel onderdanige beginners zijn verloren. Ze weten niet wat de rol inhoudt. Vaak zijn ze alleen maar op zoek naar iemand die hen opknapt, om hen een completer gevoel te geven. In alle eerlijkheid echter, onderdanig zijn is veel werk, mentaal, emotioneel en seksueel. Zorg ervoor dat je weet wat het echt betekent om een goede sub te zijn.

S – Sadisme

Sadisme houdt in dat je plezier haalt uit het toebrengen van pijn, lijden of vernedering aan iemand anders. Wanneer je sadisme beoefent, moet je altijd de drie principes van SSC (Safe, Sane, Consensual) in acht nemen en respecteren. Dit is wat BDSM onderscheidt van crimineel misbruik of neurotisch, psychopathisch gedrag. Heb plezier, maar zorg ervoor dat je altijd verantwoord speelt.

M – Masochisme

Ook al geniet je ervan om pijn te lijden of vernederd te worden, het moet wel gebeuren met een gezonde geest. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je niet alleen maar bezig bent met zelfdestructief gedrag is grenzen stellen. Zelfs als je nog geen BDSM-partner hebt, is het goed om je grenzen duidelijk voor ogen te hebben, zodat je voorbereid bent als je klaar bent om te gaan spelen.

Een BDSM-beginner zijn is een opwindende tijd op je kink-reis. Onthoud dat je niet moet vergelijken waar jij bent en waar iemand anders is in het beoefenen van de levensstijl. Wees trots op jezelf omdat je een beginner bent en blijf deze gids gebruiken en leer jezelf zoveel als je kunt. Na verloop van tijd zal je een ervaren Dom of sub zijn, en zal je in staat zijn om andere beginners ook op hun reis te helpen. 🖤

Bron: https://domsubliving.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BDSM bij De-mouge.com
Bestel voor 12:00 uur 's middags en je bestelling wordt de volgende dag geleverd.

Onze nieuwsbrief

Wil je als eerste worden geïnformeerd over een nieuw informatief of opwindend artikel en alle BDSM events ontvangen in je mailbox?

Wij versturen geen spam!