Logo De-mouge.com

En weer is het zo’n week… druk, drukker en…Met pijn en moeite weten mijn Meester en ik er een koffiemomentje uit te persen. Normaal kunnen deze ontmoetingen nog een beetje spicy zijn als je daarna niet door moet naar je werk. Want in je werkkleding je Meester ontvangen, is niet spannend. Niet sexy dus, maar iets is beter dan niets.

Ik ben dan ook blij als er op mijn deur wordt geklopt en haast mij om open te doen. Snel maak ik een kopje koffie en neem plaats naast mijn Meester. Na wat prietpraat trekt Meester mijn truitje omhoog en bevrijd mijn borsten. De volgende minuten kneedt en speelt Meester met mijn tepels en kijkt mij daarbij lachend aan. Dan mag ik gaan staan en trekt Meester mijn broek omlaag. Ik heb de keuze: over de tafel of over de knie. De schoot is voor mij alweer een tijdje geleden. Meester wisselt zijn hand af met zijn riem. Kort, maar heftig. Als je alweer een tijdje niet ‘gespankt’ bent, is het weer eventjes wennen om in het gevoel te komen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, dat ik soms  denk…STOP, maar ook weer kan verlangen naar het gevoel. Ook deze keer denk ik, als ik weer op mijn werk ben, er met plezier aan terug. En kijk alweer uit naar de volgende spanking. Bij alle dingen die ik doe, springt spanking er uit. Op de voet  gevolgd door het radeerwieltje. Beiden dingen waarbij genot en pijn heel dichtbij elkaar liggen. Als je billen gloeien, weet je weer waarom je het doet. 

en-weer-is-het-zo’n-week

Mijn billen gloeien dan ook heerlijk als Meester stopt. Of ik de hand boven de riem prefereer? Ik weet het niet. Wel kan ik zeggen dat ik de riem van mijn Meester wel iets vind hebben. Het geeft net een extra dimensie. Natuurlijk kun je dit soort momenten niet scharen onder ‘spelen met je Meester’, maar het is een soort ‘wake up call’ dat je een Sub bent en een Meester hebt. De spanking wordt opgevolgd door een blowjob waarbij ik graag mijn Meester verwen en hoop dat hij straks tevreden de deur uitgaat.  Gelukkig weet ik mijn Meester te ‘pleasen’ en sluiten we het korte koffiemoment af met….een kopje koffie. 

Ik kan deze ontmoetingen zeker aanraden. Niet alleen versterkt het de band tussen sub en Meester(es), maar het is ook een mooie gelegenheid om even bij te praten.  Zelf vind ik een goede relatie tussen sub en Meester(es) belangrijk. Vooral omdat het om vertrouwen gaat want als Sub moet je wel (kunnen en willen) overgeven aan iemand. Dat kan alleen als er een goede vertrouwensband is. Natuurlijk geldt dit vooral als je elkaar onderling vaker ziet en er geen sprake is dat de ander vanuit een professie zijn/haar rol uitoefent. Als je geen tijd hebt voor elkaar, denk dan eens aan andere vormen. Een koffiemoment kan uitkomst bieden. Ik vind het heerlijk en ga daarna met een fijn gevoel naar mijn werk…

Website: Subsworld.nl

Instagram:  @subsworldnl

en-weer-is-het-zo’n-week
Bestel voor 12:00 uur 's middags en je bestelling wordt de volgende dag geleverd.

Onze nieuwsbrief

Wil je als eerste worden geïnformeerd over een nieuw informatief of opwindend artikel en alle BDSM events ontvangen in je mailbox?

Wij versturen geen spam!