Logo De-mouge.com

Gezondheidsvoordelen van BDSM

Enkele feiten en info

Goede seks maakt feel-good endorfine vrij en vermindert stress.

Een goed orgasme is een krachtige anti-stressor. Het veroorzaakt een chemische reactie in de hersenen die helpt om stress te verlichten, angst te verminderen en ons gelukkiger te laten voelen in onszelf. Bovendien hebben studies uitgewezen dat BDSM-aanhangers gemiddeld beter aangepast zijn dan hun kinkvrije tegenhangers, beter in staat zijn hun behoeften aan anderen kenbaar te maken en gewetensvoller zijn. Niet alleen dat, maar BDSM-seks heeft een intensiteit die niet ongelijk is aan die van een ‘runners high’, of de veranderde staat van bewustzijn die yogi’s en mediteerders ervaren. Het is als het volgende niveau van orgasmes. Van deelname aan bondage en masochisme is ook aangetoond dat het de cognitieve functie verbetert.

Je ware, authentieke zelf zijn is bevrijdend.

Het is moeilijk om in de moderne wereld te bestaan, dag in, dag uit. Vooral als je een kink hebt zoals BDSM, die aanvoelt als een jeuk die je in je dagelijkse leven gewoon niet kunt krabben. En nog meer als je een partner hebt die het niet begrijpt of accepteert. Een uitlaatklep hebben waar je je kant van jezelf kunt uiten die je misschien verborgen hebt gehouden, kan je kijk op het leven veranderen. Als u niet in staat bent om uw seksuele interesses met een partner te delen, kan een escortservice de perfecte oplossing zijn, om u tevreden te houden zonder de boel thuis op stelten te zetten.

De controle opgeven of overnemen kan onze kijk op het leven verruimen.

De dominante of onderdanige partner zijn, terwijl we in ons dagelijks leven de tegenovergestelde rol spelen, kan ons een kant van onszelf laten zien die we misschien niet echt kennen en ons openstellen om assertiever of minder controlerend te zijn op andere gebieden van ons leven. En het is een beetje een breuk met de status quo. Het is alsof je een minipauze in een seks sessie inpast.

BDSM-koppels hebben betere gezondheidsrelaties.

Als je een partner hebt die je enthousiasme voor het BDSM-leven deelt, hebben studies aangetoond dat relaties tussen BDSM-koppels over het algemeen meer vertrouwen in elkaar hebben, beter met elkaar communiceren en over het algemeen een hoger gevoel van tevredenheid rapporteren.

Dus zoals je ziet, kan een beetje van waar we zin in hebben, toch goed voor ons zijn! Dus als je partner aarzelt om BDSM eens te proberen, is het misschien de moeite waard om hem of haar te laten zien dat het niet alleen leuk is, maar ook goed voor de gezondheid kan zijn. Vergeet alleen het veilige woord niet.

Bron: https://bdsmcafe.com/

BDSM bij De-mouge.com
Bestel voor 12:00 uur 's middags en je bestelling wordt de volgende dag geleverd.

Onze nieuwsbrief

Wil je als eerste worden geïnformeerd over een nieuw informatief of opwindend artikel en alle BDSM events ontvangen in je mailbox?

Wij versturen geen spam!