Logo De-mouge.com

In het reine komen met je kinks en verlangens is een grote stap in je dagelijks leven, vooral als je kinks of verlangens hebt die door de meeste mensen niet als typisch worden beschouwd. Als de tijd komt dat je je vriendin vertelt dat je BDSM wilt proberen, moet je enigszins onbevreesd zijn over de situatie. We zullen je laten zien hoe je het onderwerp aansnijdt en het zo gemakkelijk mogelijk in je leven kunt implementeren. 

Hoe begin je een gesprek over BDSM als het onderwerp nog niet eerder ter sprake is gekomen?

Als je BDSM nog nooit ter sprake hebt gebracht in je relatie, lijkt het misschien iets dat op weerstand zal stuiten. Toch blijkt uit een enquête 

 dat 10% van de gebruikers de nieuwe praktijk graag wilde uitproberen. Dat betekent dat de praktijk niet voor iedereen is weggelegd, maar het kan wel een leuke en opwindende manier zijn om nieuwe dingen met je partner te proberen. Over het algemeen zijn er twee manieren om het onderwerp aan te snijden.

BDSM bij De-mouge.com

Wees open en direct: vertel je partner dat je geïnteresseerd bent in het nastreven van een meer kinky relatie in de slaapkamer in termen van Doms en Subs. 

Kijk er samen een film over: laat de relatie zich op het scherm afspelen en breng het onderwerp daarna ter sprake. Vraag haar of ze in zoiets geïnteresseerd zou zijn. 

Het voelt misschien nooit als het juiste moment om dit te laten gebeuren, maar je komt er wel doorheen. 

Begin met het introduceren van BDSM met eenvoudige communicatie.

Het implementeren van BDSM voor beginners in je relatie lijkt misschien alsof het moeilijk zal zijn, maar dat is vaak niet het geval. In feite moet je een goede communicatie hebben om het geheel te laten werken. Vertel je partner wat je wilt, wat je grenzen zijn, en waar je dat deel van je relatie ziet ontwikkelen. Misschien word je niet meteen enthousiast ontvangen, maar het onderwerp is dan in ieder geval open en bloot. 

Leg uit dat BDSM vooral onderwerping is, niet per se pijn. En dat je ook gewoon zonder pijn kunt.

Een groot probleem dat mensen hebben met BDSM is dat er een gebrek is aan informatie over het onderwerp. Mensen denken dat ze misbruikt gaan worden of dat ze een ton leer moeten dragen. Je moet met je partner gaan zitten en de beschikbare middelen gebruiken om haar te laten zien dat je het onderdanige aspect van BDSM wilt, niet de pijn. Je partner krijgt ook inspraak in wat er gebeurt. Er zullen gesprekken, veilige woorden en nazorg zijn die gezonde interacties tussen jullie beiden zullen bevorderen. Er zal niets fundamenteel veranderen in de relatie; je verkent gewoon een nieuw aspect van je slaapkameractiviteiten. 

Bied aan om te spelen, waarbij je tegen het meisje praat met commando’s en bevelen.

Als je partner toestemt, dan kun je enkele van de basisaspecten van BDSM met hen uitproberen. Specifiek kun je proberen om commando’s en bevelen te gebruiken in de slaapkamer. Oefen met het gebruik van een krachtige, gebiedende stem om haar te vertellen wat je wilt en haar te laten gehoorzamen. Nogmaals, dring dit niet op aan je partner, en breng nooit BDSM-elementen in je relatie zonder de volledige toestemming van je partner. Als je eenmaal wat van de speelse elementen van de interactie onder de knie hebt, kun je beginnen aan meer van de complexe BDSM-aspecten om jou en je date te behagen. 

BDSM bij De-mouge.com

Laat accessoires zien in de BDSM sekswinkel die geen pijn doen.

Neem je partner mee op een winkeltocht, persoonlijk of online. Laat je date tijdens het winkelen de verschillende dingen zien die je kunt kopen die geen pijn veroorzaken, maar je toch het gevoel van controle geven dat je wenst. Je kunt je partner boeien, halsbanden, kietelaars en andere dwangmiddelen laten zien, zodat je haar kunt laten zien wat je in gedachten hebt. Misschien merk je dat je partner meer geïnteresseerd is dan je dacht! Het gaat tenslotte allemaal om communicatie! 

Bied aan om een halsband te kopen en het te proberen.

Als je besluit om wat aankopen te doen om je BDSM-aspecten in je relatie te laten primen, moet je klein beginnen. Koop een halsband en laat je partner die dragen tijdens jullie slaapkameractiviteiten. Je zou ook een paar harige boeien of andere boeien kunnen proberen. Gebruik deze om te laten zien dat BDSM niet om pijn draait (tenzij hij/zij dat wil) en dat hij/zij de volledige controle heeft over wat er gebeurt als jullie in een scène zitten. Probeer nieuwe dingen en koop nieuwe spullen om je slaapkameractiviteiten te verbeteren. 

Je moet dapper zijn als je met succes BDSM-elementen in je relatie wilt integreren. Je moet leren om het rustig aan te doen, naar je partner te luisteren, en nooit zo betrokken te raken bij de handelingen dat je vergeet dat je haar toestemming moet hebben om iets te doen. Wees open en bedachtzaam, en je partner zou op zijn minst naar je moeten luisteren. Niet iedereen houdt van kinks, maar de mensen die ze proberen, genieten er vaak van.

Bron

BDSM bij De-mouge.com
Bestel voor 12:00 uur 's middags en je bestelling wordt de volgende dag geleverd.

Onze nieuwsbrief

Wil je als eerste worden geïnformeerd over een nieuw informatief of opwindend artikel en alle BDSM events ontvangen in je mailbox?

Wij versturen geen spam!