Logo De-mouge.com

Ik zit veel op Insta

Ik zit veel op Insta. Onlangs kreeg ik de vraag wat voor soort foto´s mij (sub )aanspreken. Of ik het (BDSM-foto’s)  sowieso spannend vind?  En wat voor soort afbeeldingen eruit springen. Een super leuke vraag.

Toen ik mijn  eerste stappen in de wereld van de BDSM-wereld zette, kwam er veel op mij af. Ik wilde nog wel eens op zoek gaan naar seksfilmpjes. Een goed voorbeeld daarvan is natuurlijk Pornhub. Het duurt soms even eer je alle advertenties hebt omzeild en je daadwerkelijke bij het desbetreffende filmpje uitkomt. Waar ik ook kijk of zoek, eigenlijk kom ik zelden of ooit een filmpje tegen waarvan ik (sub) echt opgewonden raak.

Meestal wordt een subje keihard aangepakt of moet je minutenlang staren naar billen die (soms) steeds roder worden.  Toch vind ik soms het ‘kijken naar’ een spanking  wel aantrekkelijk. Met als gevolg dat ik hoop dat mijn Meester snel langskomt. Niet alleen als sub, maar ook als persoon vind ik het heel moeilijk om aan te geven wanneer ik het ‘warm’ van iets krijg. Misschien ben ik meer van het geschreven woord. Het liefst een boek met suggesties zodat je zelf er een invulling aan kunt geven. Platte teksten met alleen maar grove praat wat een Dom met haar sub doet, word ik niet bepaald  ‘nat’ van. Toch heb ik de afgelopen jaren heel wat boeken gelezen waarvan mijn fantasie lekker ‘op hol’ sloeg en ik mooie dromen had.

ik-zit-veel-op-insta

Kom ik weer terug bij de afbeeldingen van volgers op Insta. Uiteraard zitten er heel veel dezelfde soort afbeeldingen tussen. Denk aan bijvoorbeeld spankingfoto’s, een sub die met haar billen omhoog ligt, op de knieën zit, geboeid is enz. Meestal ligt het aan mijn bui of ik blijf hangen of door scrol. Soms zit ik met mijn hoofd elders en doet het mij echt niets. Hoewel er ook momenten zijn dat dit soort beelden mij enorm doen verlangen naar een spanking of…. Uiteraard zitten er ook plaatjes tussen die ik persoonlijk niet aantrekkelijk vind, maar dat terzijde. Een aparte klasse zijn foto’s die op het eerste oog als ‘heftig’ te omschrijven zijn. Een schaar met een tong er tussen, druipende kaarsen  (kaarsvet), knijpers op een tong om maar een paar voorbeelden te noemen. Dat soort foto’s heb ik WEL wat mee. De mindfuck erachter is spannend en geeft mij een rilling en opwindend gevoel. Datzelfde gevoel heb ik ook bij foto’s van onder meer hangende subs aan kettingen of subs die bijvoorbeeld als tafel worden gebruikt. Net als bij boeken geldt ook  hier dat als ik mijn ogen sluit mij eigen fantasie er overheen kan laten gaan.

Natuurlijk ben ik heel benieuwd of mannelijke subs er anders instaan als vrouwelijke. Eigenlijk denk ik van wel. Daarnaast heb je foto’s met spreuken en uitdrukkingen. Soms ontzettend voor de handliggend, soms pakkend en raak. Ik blijf het enorm fascinerend vinden hoe ik zelf er tegenaan kijkt en hoe mijn mening gedurende de dag kan ‘switchen’. Waarschijnlijk blijf ik mijn genot zoeken in boeken en maak af en toe graag een uitstapje naar fotomateriaal, filmpjes en of andere afbeeldingen. Wat doen dit soort afbeeldingen met jullie?

Website: Subsworld

Instagram @subsworldnl

ik-zit-veel-op-insta
Bestel voor 12:00 uur 's middags en je bestelling wordt de volgende dag geleverd.

Onze nieuwsbrief

Wil je als eerste worden geïnformeerd over een nieuw informatief of opwindend artikel en alle BDSM events ontvangen in je mailbox?

Wij versturen geen spam!