Logo De-mouge.com

Ontstaan van De-mouge BDSM

De-mouge BDSM is ontstaan uit De-mouge.nl – De webshop voor Erotische Producten. De berichten op onze sociale media omgevingen die een BDSM onderwerp hadden, komen altijd nog veel meer respons, vragen en feedback dan over andere onderwerpen.

Er zijn veel vragen van BDSM like mind mensen naar meer informatie over de diverse BDSM onderwerpen. Hierdoor kregen we het idee om een website te bouwen die een Nederlandstalig platform is voor informatie over BDSM en alle gerelateerde onderwerpen.

Publiek van De-mouge.com

Als Nederlandstalig BDSM platform wil De-mouge.com er zijn voor alle mensen die interesse hebben in BDSM en op zoek zijn naar meer informatie over BDSM. Dus iedereen die meer informatie zoekt over BDSM gerelateerde onderwerpen kan terecht op De-mouge.com.

De-mouge.com als informatie platform

De-mouge.com wil in eerste instantie een Nederlandstalig platform zijn dat informatie biedt over alle zaken die met BDSM te maken hebben. We proberen een zo breed mogelijk scala van BDSM gerelateerde onderwerpen te verduidelijken.

Uiteraard is BDSM geen onuitputtelijke bron van inspiratie. Daardoor zal de website ook nooit helemaal af zijn. De-mouge.com zal dus altijd in beweging zijn. Door voortdurend meer, aanvullende en nieuwe informatie te verschaffen over BDSM gerelateerde onderwerpen in het Nederlands.

De-mouge.com commercieel gezien

De-mouge.com wil in eerste instantie gefocust zijn op het bieden van Nederlandstalige informatie over BDSM. Daarnaast willen we ook een partner zijn voor geïnteresseerde commerciële partijen door middel van advertenties, gesponsorde artikelen en boek en film verkoop.

BDSM bij De-mouge.com
Bestel voor 12:00 uur 's middags en je bestelling wordt de volgende dag geleverd.

Onze nieuwsbrief

Wil je als eerste worden geïnformeerd over een nieuw informatief of opwindend artikel en alle BDSM events ontvangen in je mailbox?

Wij versturen geen spam!