Logo De-mouge.com

Sadisme

De sadist is degene in charge en bepaald in welke mate jij pijn ervaart. Sadisme gaat gepaard met het toebrengen van mentale en fysieke pijn en/of ongemak bij de sub. De grenzen zullen bepaald worden door de sadist, hierbij dient wel elke sadist natuurlijk de gezondheid en grens van de submissive in de gaten te houden. Bespreek bij sadistische spelletjes een duidelijk stopwoord of stopteken af. De opwinding en sensatie die een sadistisch spel te weeg brengt is erg opwindend. 

Wat is een sadist

Een sadist is een man of vrouw die (erotisch) plezier beleeft aan het toedienen van fysieke en/of psychische pijn. Dit klinkt heel extreem en dat is het buiten het BDSM ook, maar binnen het BDSM is sadisme een geaccepteerd onderdeel. Waar in tegenstelling tot een masochist die het ontvangen van pijn fijn en opwindend vindt is bij een sadist de rol omgedraaid. Het uitvoeren van handelingen die pijn veroorzaken wordt natuurlijk in de regel uitgevoerd door een dom (dominant) die al dan niet als straf de sub (submissive) de pijn laat ervaren. In omgekeerde variant kan het ook voorkomen dat de sub de dom pijn moet doen, vaak komt hier dan discipline bij kijken. De pijn hoeft dus niet altijd alleen fysiek te zijn, maar kan ook verbale vernedering of non-verbale mishandeling zijn.

BDSM spelletjes waar sadisme bij komt kijken

Met een beetje fantasie zal je al een paar pijnlijke spelletjes kunnen bedenken waar de sadist zijn spreekwoordelijke ei in kwijt kan. Voornamelijk zijn het rollenspellen waar dominantie en onderdanigheid een belangrijk onderdeel zijn. De macht als sadist bij bijvoorbeeld bondage maakt het mogelijk om allerlei soorten lijfstraffen uit te voeren op de sub. Ook bij discipline spelletjes, waar de één de baas en de ander als taak heeft om de wensen, opdrachten en eisen van de baas te vervullen kan sadisme een rol spelen. De pijn kan op een onschuldige manier toegebracht worden met bijvoorbeeld een zweepje, maar kan ook op extremere toegepast worden. Hiervoor zijn meerdere SM speeltjes geschikt.

Veiligheid in acht nemen bij sadistische spelletjes

Bij sadistische spelletjes is het zeer belangrijk om aandacht te besteden aan de veiligheid. Bespreek vooraf hoe ver jullie willen gaan met je partner of meester/meesteres. Bespreek een stopwoord of stopteken en geef duidelijk je grens aan. Vertrouwen is hierin erg belangrijk je zal namelijk soms in posities zitten waar je volledig bent overgeleverd aan de sadist. Deze vertrouwen en dus weten dat hij of zij stopt als het te ver gaat is dus erg belangrijk.

BDSM bij De-mouge.com
Bestel voor 12:00 uur 's middags en je bestelling wordt de volgende dag geleverd.

Onze nieuwsbrief

Wil je als eerste worden geïnformeerd over een nieuw informatief of opwindend artikel en alle BDSM events ontvangen in je mailbox?

Wij versturen geen spam!